Vali Erdoğan Gürbüz Ortaokulu

Vizyon: Vali Erdoğan Gürbüz Ortaokulu olarak vizyonumuz, Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: Vali Erdoğan Gürbüz Ortaokulu olarak misyonumuz, Çağdaş bir dünya insanı yetiştirmek için; en kaliteli eğitimi ve öğretimi sunmaktır. Öncülük ve Liderlik * Okulumuzda sağlanan fiziksel çevre koşulları ve çok yönlü olanaklarla öğrencilerin kendilerini geliştirebileceği bir öğrenme merkezi kimliği ile başka okullara örnek ve önder olur. * Okul liderleri de yeni fikirlerini ve hayallerini uygun ortamlara taşıyan, paylaşan, girişimleri ile gruplara örnek olan ve onları yüreklendiren kişilerdir. Sorumluluk ve Duyarlılık * Görevlerini ve sorumluluklarını bilen, yerine getiren, * Kültürel ve etik/insani değerlere sahip çıkan, * Çevresindeki kişilere ve toplumsal olaylara karşı duyarlı, * Çevre bilincine sahip kişilerdir.

Başarılar:

Saatler: 07.20 - 12.25
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0506 691 1376

WEB - https://veg.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. KANI HAYDAR CAD. NO: 92 İÇ KAPI NO: 1 YÜKSEKOVA / HAKKARİ

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Okula ulaşım öğretmenlerin tuttuğu servis ya da mahalle servisi ile yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkeze 2 km uzaklıktadır.